sâmbătă, 31 august 2013

Apa trece , fantanile raman !

Astazi  31.08.13 dejeanul.ro scria : "Un sens de circulatie de pe strada 1 Mai din Dej, in zona fostei Trasia a fost acoperit in aceasta dupa-amiaza de apa. De vina ar fi o avarie la o conducta care alimenteaza municipiul Dej cu apa. Soferii care circula prin zona sunt nevoiti sa conduca doar pe o singura banda pe  o portiune de mai bine de 100 metri.

Buuun perfect de acord cu asta insa ...ce se intampla bai nene daca sa zicem vineri seara opreste la Dej, prin absurd, un autocar plin cu turisti chinezi ? Chinezi care pozeaza absolut orice cu tot ce  au in mana..pai ce pozeaza domnule saracii chinezi daca minunata noastra fantana arteziana se opreste dupa ora 23 ?
Oare sa fie interesati de cele doua "banane" acoperite in foita de cupru ? Sa vada oare turistii chinezi ceva abstract in aceasta minunata fantana sau o sa rada pe sub mustetele lor subtiri presarate cu firimituri de orez ?Cred cu tarie ca o fantana arteziana part-time nu poate sa atraga privirile nimanui, .ziua nu se uita nimeni la ea fiind atenti la trafic sa nu existe coliziuni si seara cand sa faca omu' o poza..ce sa vezi..nu este apa .

Facem asa mare economie si uite cum ne bate Dumnezeu ,da apa pe langa fantana pe strada 1 Mai.

La final ma bucur ca am trait sa vad realizata aceasta minunata opera de arta amplasata in urbea pe care o iubesc dar  nu inteleg cum poate o fantana  ca  substantiv feminin sa isi petreaca noptile singura si sa nu fie nici uda...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu